Info

thumbnail
0 komente

Si të gjeni punën…

Si shumë millennials, shpesh më kanë këshilluar që të “ndjek pasionin” në karrierën time. Edhe pse tingëllon e mrekullueshme, është e vështirë ta zbatosh në praktikë. Nuk mund të mos vërejmë mospajtimin që ekziston mes rëndësisë së pasionit në punë..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Cilësitë që punëdhënësit kërkojnë…

Çdo punëdhënës kërkon përvoja dhe aftësi të ndryshme nga punonjësit e tij. Ndërkohë që përvoja juaj profesionale është e rëndësishme, personaliteti juaj “do të ndikojë te fakti nëse ju e fitoni vendin e punës që dëshironi” – thotë BrianTracy, autor..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Arsim profesional më cilësor…

Institucionet e arsimit të lartë me karakter profesional do të ofrojnë programe studimi bazuar në kërkesat e tregut të punës  si dhe do të mundësojnë  punësimin e studentëve pas përfundimit të studimeve. Ky vendim është miratuar nga këshilli i ministrave..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Turizmi çon në rritje…

Rritja e numrit të turisteve që po vizitojnë vendin tonë e ka ndikuar pozitivisht aktivitetin e hotelerisë. Sipas të dhënave të INSTAT në tremujorin e dytë 2018, indeksi i shitjeve neto në sektorin e hotelerisë shënoi rritje 15,1 %, krahasuar..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Profesionet që pritet të…

Viti 2018 ka nisur me ambicie për këdo. Krahas shëndetit, që është parësor, një punë më e mirë dhe më shumë të ardhura janë natyrshëm në planet e gjithsecilit, që punon e jeton në Shqipëri. Një mision i vështirë, teksa..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Panairi i Punës, mundësi…

Panairi i Ditës Ndërkombëtare të Punës, i çelur sot në Tiranë, tërhoqi interes jo vetëm nga punëkërkues, por edhe të rinj të interesuar për trajnime profesionale. I konsideruar një nga aktivitetet më të rëndësishme në fushën e tregut të punës,..

Lexo më shumë
thumbnail
0 komente

Amazon do të hapë…

Udhëheqësi amerikan i tregtisë online do të hapë një qendër zhvillimi në Bukuresht më 9 maj, në kampusin Globalworth, që ndodhet në pjesën veriore të kryeqytetit rumun. Amazon gjithashtu ka filluar një fushatë rekrutimi për qendrën e re. Synon të..

Lexo më shumë