Premium

Paketa e Abonimit për Njoftime Punësimi Biznesi

Zgjdhni dhe publikoni njoftime punesimi sipas paketave te Abonimit ne platformen Njoftime.Biz.

  Paketa Free

  $115 Ditet
  • 1 postim pune
  • 0 postime premium
  • Postimi Punes shfaqet per 20 dite
  • Nuk Ofron Suport ndaj Klientit
  Blije tani

  Paketa Standarte

  $4520 Ditet
  • 45 Postime Pune
  • 30 Postime Premium
  • Publikimi shfaqet per 45 dite
  • Support 09-18.00 cdo dite jave nga e Hena-Premte
  Blije tani

  Paketa Gold

  $802 Muaj
  • 90 Postime Pune
  • 35 Postime Premium
  • Publikimet shfaqen per 90 dite ( 3 muaj)
  • Suport 09-18.00 cdo dite te javes nga e Hena ne te Premten
  Blije tani

  Super Paketa

  $905 Ditet
  • 125 Postime Pune
  • 50 Postime Premium
  • Publikimi shfaqet per 90 dite
  • Suport 24/7
  Blije tani