Rreth Nesh

Kush jemi / Çfarë ofrojme?

Njoftime.biz  është një portal unik qe liston njoftimet per  te gjitha kategorite e punesimit te biznesit.

Me nje platforme teknologjike qe lehteson promovimin dhe komunikimin punemarresve dhe punedhenesve  ne biznesin Shqiptar. Iniciativa eshte krijuar nga nje partneritet me nje grup profesionistesh djem dhe vajza ne fushen e Marketingut ne Londer dhe Tirane , me formim akademik ne Universitetin  Sheffield dhe eskepriencat  e kompanive me te njohura te rekrutimit .

Gjithcka nga tregu punesimit e gjeni ne platformen tone. Ne  ju reduktojme kohen dhe mundimin dhe tuaj te gjetjes se punes se deshiruar . Gjetjen e nje vendi pune  vetem ne 5 minuta . Vleresimi i alterantivave dhe mundesi zgjedhjesh . Me ne mund gjeni punonjesin e talentuar – 

Njoftime.biz  është nje entitet  plotësisht i pavarur dhe nuk është i lidhur me interesa te ndonjë organizate, shoqatë profesionale opo institucion  tjeter.

Gjithcka qe mund te gjeni dhe kryeni ne Njoftime.biz

Vende Pune

Publiko njoftimin e nje vendi pune

Kerko CV

Kërkoni dhe gjeni punonjesin e talentuar sipas CV

Profili i Kompanise

Kerkoni kompanine sipas njoftimeve te punesimit

Listo Kerkimin

Listoni njoftimet e fundit te punesimit

Profesioni i Kerkuar

Listo punet dhe industrine sipas interesit

Agjensite e Rekrutimit

Listo agjensite e punesimit

  Koncepti Njoftime.biz

  1- Regjistroni profilin tuaj

  2- Publikoni njoftimin tuaj

  3-  Kërkoni dhe gjeni punonjesin e talentuar;

  4- Aplikoni direkt nga platforma ose nga rrjetet sociale

  5- Merrni kontaktet dhe komunikoni direkt me punedhenesin


  cs_image_url